oyun öncüsü www.oyunuoyna.com

13.08.2011 13:19

 

İnternet üzerinde şüphesiz aranılan herşeye ulaşmak mümkün. Fakat aranılan herşeyden ziyade insanların neleri daha çok aradığı son günlerin merak konusu.. Mesela insanlar eğlenmek için hangi kelimeleri, neden arıyor ? Neler ile eğlenebileceklerini düşünüyorlar ? 

Eğlence denince akla, komik videolar, resimler ve şüphesiz ki oyun sektörü geliyor.. Böyle bir durumda ilk ele alacağımız sektör oyun oynama siteler.. Sizler için yeni bir oyun sitesini, aramalarını ve ziyaretçilerin o siteden beklentilerini inceleyeceğiz.

Sitemiz OYUNUOYNA.COM. Sade ve göz yormayan renk tonlarıyla, sitede fazlaca vakit geçirenlerin gözlerinin zorlanmaması için ideal. Domainin etkisiyle, kategorilere subdomain bir yaklaşım getirilmiş ve bu arama motoru google için iyi bir optimizasyon yaratmış. Site yeni olmasına karşın, kategorisel aramalarda ilk 3 sayfada yer alıyor.

Sitede şuan toplam 3 bine yakın oyun var ve bu oyunların hepsi özgün açıklamalar ile açıklanmış.En çok hiti ise, webcam oyunları ve zuma oyunları kategorileri getiriyor. İlerleyen zamanlarda Park Etme Oyunu ve araba oyunları da hit getirecek gibi gözüküyor. İncelememizin sonuna geldik. Hepinize iyi eğlenceler.

https://cizgifilmsitesi.spruz.com/pt/araba-kamera-oyunu-oyna-wwwoyunuoynacom/blog.htm