Bakugan izlemek nasıl bir duygu?

06.08.2011 12:15

 Bakugan

Bir Japon anime çizgi filmleri arasın da yer alan bakugan çizgi film kategorisinde bolca bulunanlar arasına girse de yakaladığı büyük ilgi ve alakayla hep üste olmayı başardı. İlk olarak 23 Haziran 2010 tarihlerinde gösterime giren bakugançizgi film hala sürekli olarak carton network kanalında devam ediyor. 39 bölümden oluşan bakugan çizgi filmi ülkemizde de epeyce popülerliği yakalamış ve tüm çocukların tercih ettiği çizgi filmler arasına girmiştir.
Bakugan çizgi filmiyle yine akla gelen bir ayrıntıyı da sizlere aktarmadan geçemeyeceğim ki, bu çizgi film Japon üretimli olduğu için akıllı Japonlar çizgi film için ürettiği aksesuarları da popüler olmasıyla birlikte duyurmaya başladı. Buna bir örnekte geçtiğimiz günlerde bir Türk gazetesinin bakugan kartları başlığı altından dağıtım yapmasıydı.
Çeşitli karakterlerden can bulan bakugan çizgi filmi aksiyon macera savaş gibi konuları elen bir yapım olarak hatırlanırken çizgi filminde var olan karakterler de epeyce dikkat çekiyor. Ülkemizde ünlü seslendirmecilerin can kattığı bakugan çizgi filmi Avrupa da çeşitli animasyon ödüllerine de laik görülmüştür.Televizyonda şuan bile bakugan izlemek mümkündür.